Post by sporepbrowober on Feb 12, 2022 4:23:56 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magica.io - Battle Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magica.io - Battle Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi glitch points ▞▞▞
▞▞▞ Magica.io - Battle Royale 2022 version ▞▞▞
užasna količina oglasa. samo uništava igru.
preuzmi AXES.io apk najnoviju verziju by CASUAL AZUR GAMES - Battle Royale.
Puno jebenih dodataka nakon svake razine to je reklama, a štetu od stvari ne čine jer u jednom trenutku možete pucati igrači u sljedećem trenutku je potrebno za šuteve i čini se da nije važno da imate 1 do 2 pogotka, umirete
Ne sjećam se jesu li imali reklame o smrti i konačnoj pobjedi, što mislim da nisu imali kad sam prvi put počeo igrati pa... slušaj.. nije me briga koliko je igra dobra, ali ako imaš reklame nakon svake smrti i konačne pobjede igra je sranje. Oglasi su loši i svi ih mrze. Imate oglase koje igrač može odabrati za gledanje, što je sjajno! Trebao sam se držati toga i dok ne promijenite oglase za svaku smrt i pobjedu, 1 zvjezdica ostaje gore.
Magica.io - Battle Royale Action xlns
ad izrešetani i svi su prisiljeni osim nekolicine
BADLAND Περιπέτεια apxp
To je zabavna igra i sve, ali reklame, jednostavna činjenica da nema pravih igrača, a oni se oglašavaju u nagradama za igru koje su iznenađujuće plijen
ova igra je najbolja, ali... znate što, mislim da bi trebala imati timove da bi igru učinila mnogo zabavnijom.🙂
Najgora igra ikad ne mogu nadmašiti zadnju brončanu ligu čak i nakon što je igrača koštalo 8500 novčića i visoku razinu svega....žele da kupujete stvari iz igre.....nemojte je instalirati. ...najgora igra ikad
Mislim da je to kul koncept i stvari i niste stalno bombardirani dodacima, ali ne postoji pravi multi-player i također je u osnovi retekstura axes.io vještica je upravo ovakva, ali sa osama imaju slične ekrane za učitavanje iste likove , a gameplay je stvarno sličan tako da se jedva osjeća kao da je to vlastita igra i samo re-tekstura druge, dao bih joj 4 zvjezdice, ali to je razlog
Ponekad me nasumično ubije kada nitko nije blizu, to se uvijek dogodi u posljednjoj fazi igre. Također mislim da je krajnje nepravedno kada upotrijebite pojačanje brzine, ali odmah umrete kada ga udari sljedeća električna lopta, također se čini da nitko ne napada nikoga osim vas pri kraju igre, kao upravo sada kada su me napali petorica ljudi u isto vrijeme.
Kategorija: Akcija. Instalira: 5.000.000+. Verzija Androida: 5.0 ... Snake.io - Battle Royale.
Mozete procitati i o huducnosti americkc-kineskih odnosa s osvrtom ... ora za teroristicke akcije, ocekivane ... BOA - Battle Damage Assessment (procjena.
u osnovi se ne može igrati s internetom zbog oglasa. Razumijem da bi igra trebala generirati novac i sustav u kojem gledate oglase za dodatno zdravlje/pogodnosti ili čak nagrade je potpuno u redu, ali prikazivanje oglasa nakon i prije svake igre?! to je tehnički neizvodljivo. igra je prilično zabavna iako sama po sebi neuglađena. RNG ponekad može biti nepravedan.
televizija television - danas today
Magica.io - Battle Royale Veiksmas gaq
Bez sumnje, i RPG-ovi i arkadne igre nude nam više akcije nego slagalice, ... Magica.io ... ali u kojoj ćemo sami voditi rat u Battle Royale formatu.
Nove izmjene su pokvarile posljednje dvije faze. Molim te popravi!
Jako zaostaje i previše reklama ionako ne igram jer se ne bavim tim stvarima
Zaista uživam u ovoj igrici, stvarno je zabavna
Igra je dobra, grafika je dobra, ali A.I treba op. A.I u igri ima točnost pri pucanju, a trošak nadogradnje to može znatno smanjiti. Posljednje je da biste trebali postaviti sustav ciljanja na igru jer je teško kada pucate.
To je dosadna igra. Ako ne želite da trpite najmanje 3 dana oglasa tjedno, nemojte ga instalirati. Ali to je goos igra. Malo previše oglasa.
Igra je bila super, ali ovo moram deinstalirati zbog kašnjenja, telefon mi se jednostavno zamrzne kad pokušam igrati. Molimo popravite ovo, vaša igra ima puno potencijala
Šteta, stvarno. Ovo je moglo biti prilično pristojan ubojica vremena, ali pretpostavljam da je programer toliko gladan novca da je odlučio da je bolje ubiti aspekt igranja igre u korist reklama za zarađivanje novca. Jednostavno, igrač je bombardiran reklamama nakon svakog pokušaja.
Magica.io je najbolja igra u mom životu, jer volim dodavati nove likove, oklope, oružje, prstenje itd.
vratiju odvijala jedinstvena povijesna revolucijonarna akcija proteklih 120 ... točno mjesec dana, i svjedočio dvoboju domaćeg Magica i konferencijskog.
Pobijedio sam svaku arenu i nitko ne koristi svoje sposobnosti, niti jedan pravi igrač ne igra ovu igru
vrlo zarazna igra.. ali previše oglasa. tjerati nas da gledamo oglase od 30+ sekundi bilo je previše stresno. Gledanje reklama nakon treninga i ozdravljenja bilo je u redu. prisiljavanje na 5 sekundi ili oglase koji se mogu preskočiti također je bilo u redu. ali molimo zaustavite oglase koji se ne mogu preskočiti.
previše oglasa
Vaša igra je sranje nakon što sam umro je reklama za koju nemam vremena za gledanje oglasa, možete li ukloniti oglase odmah jer vaša igra je smeće!!!!. I više ur kontrola je sranje je tako mala kako da koristim malu kontrolu ur igra je smeće!!! Bolje ti je da ne napraviš ovu igru, čovječe, jer i ti si loš da ovu igru više napuštaš!
Ne mogu se ni kretati u igri, mogu se samo okretati i pucati
1podravina 1
Volim da igram njegovu vrlo jednostavnu i lijepu igricu u njenoj stvarno zabavnoj igri i molim vas da u sljedećem ažuriranju dodate nove elemente/čarolije kao što su svjetlost i tama i također dodajte nove razine/karte, heroje i štapove
😒😒😒😒😒😒😒👎👎👎👎Reklame