Post by adakamunad on Feb 9, 2022 0:51:24 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gods Of Arena: Strategy Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gods Of Arena: Strategy Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód növeli a kristályokat ▞▞▞
▞▞▞ Gods Of Arena: Strategy Game 2022 version ▞▞▞
Videós jutalmak készítésekor egyszer sem kapott jutalmat, miután a videó teljesen véget ért. Totális átverés.
fantasztikus játék, ami egy idő után elakad, egy egész hétig elakadtam egy küldetésnél, mert soha nem kapsz semmi jót a zsákmányból vagy a boltból
Nagyon szép játék, szép grafika, jó párbeszéd és egy kis komédia. Egyes szinteken meg kell változtatnia a csapat stílusát, a formációt vagy a felszerelt fegyvereket, hogy legyőzze őket, ami egy kicsit több nehézséget jelent (anélkül, hogy lehetetlenné tenné, és nagyon szeretem). Szinte egyáltalán nem igényel köszörülést. A játék nem hosszú, kétszer kevesebb, mint egy hét alatt fejeztem be. Az egyetlen probléma, amit láttam, hogy a goul túl sokáig tart a maximalizáláshoz, ezért a játék befejezése után farmolni kellett. hogy megszerezze az eredményét.
Késői meccsek nem lehetségesek, és a játék véletlenszerűen záródik a meccs közepén.
Amikor a lándzsás stratégiát használtam, nyerek, de egyszer veszítettem, és ez nem igazságos, mert én 2 városban az ellenség 2-3 ellenséges hullámot kap, majd a neans-ban 15 harcos van az oldalán, hozzáadhatna többjátékost, és hogy igazságos legyen ha a határt 5 és 25 között van, akkor 5 csillaggal értékelném
nagyon klassz játék.
Rengeteg szórakozás! Túl sok hirdetés....
Szórakoztató "GM" egy ötfős csapat és lógni.
Ice Scream 3: Horror Neighborhood Arkadne igre hmjt
Ne pazarolja az idejét, a játékot elárasztják a hirdetések, amelyek minden egyes csata után nézni kényszerítenek, és kiegyensúlyozatlan, és idegesítő az angol nyelv használata is borzasztó, nagyon kiábrándító, mivel úgy tűnik, hogy lehetett volna benne potenciál.
jó játék az Y8-tól egy klasszikus
Bhen chod koi játék hai ye salaaa banane vale ko dub kar mar janaa chahi ye
6 éve a kedvenc játékom
Még a telefonomra sem fért volna be a játék, a képernyő paraméterei nagyon messze voltak, így már az első küzdelmet sem tudtam játszani. Kérlek javíts, hogy tudjak játszani
KOZHAPPAMILLA
nagyon jó játék, remélem, ha az lvl limitet 25-nél nagyobbra teszi, és hozzáadja a második csapat lehetőségét is, de még mindig jó
nagyon jó
Nagyon szeretem ezt a játéktársat, de adj neki négy csillagot, mert csak izmos gladiátorokat szeretnék, több páncélt és fegyvert, és több gladiátortársat, oké, de nagyon értékelem ezt a játéktársat, köszönöm.
Hibátlan és bugos, nem nyílik
Ebből a játékból hiányzik a jó felszerelés. Könnyű arany, de szemetes tárgyak a kovácstól.
Tetszik, csak szeretném, ha saját maga szeretné frissíteni bizonyos attribútumokat
A játék élvezete megkönnyítheti annak megállapítását, hogy milyen harci stílust kell az egyes karakterekhez rendelni.
Szeretem ezt a játékot, de most a hirdetések tönkreteszik az egész játékot. Elfoglalja a képernyő negyedét. Nem lehet tovább élvezni. Szomorú, amikor jónak találtál valamit, de ugyanolyanok, mint mások.
Tetszik
Sajnos még többszöri telepítés és eltávolítás után sem tölt be
rendben
Nagyon élveztem ezt a játékot... egészen addig, amíg a nem átugorható hirdetések szinte minden csata után megjelentek. Az opcionális kiegészítések nagyszerűek... de a kötelező hirdetéseket én eltávolítom.
Tisztességes, ismétlődő, értelmetlen, de jobb, mint a legtöbb
Erő és erős
Ez egy fantasztikus játék
Még mindig van egy kisebb, de egy videó után a képernyő lefelé tolódik, és nem látjuk a képernyő alját
Vicces😂 játék
A gladiátor jó
remek játék és időkitöltő
Egész jó játék, bárcsak több lenne
Miért vannak még mindig kiegészítéseim, amikor fizettem azok eltávolításáért?
Jobb lenne, ha 5 rabszolgánál többet tudnánk venni. Elég béna dolog, hogy 15 plusz emberrel kell megküzdenünk, aki olyan képességekkel rendelkezik, mint a mi 5-ünk. Szeretem a kihívásokat, de ez nevetséges
Vettem egy új telefont és megpróbáltam feltölteni a korábbi adataimat, aminek a játéknak nincs funkciója. Körülbelül 20-30 USD-t költöttem a játékra, és üzenetet küldtem a műszaki támogatásnak, ha visszakaphatom a pénzemet vagy a fejlődésemet. Körülbelül egy hét telt el, és nem válaszoltak, ne költsön pénzt erre a játékra.
Törölte a mentési fájlomat
Remélem, beiktat egy kemény módot egy permadeath funkcióval, hogy egy kis realizmust és kihívást adjon hozzá. Lol.. Jó játék. Ennek ellenére.
Nagyon szórakoztató és összességében szépen felépített. Ez nem egy mezőgazdasági játék, és könnyen beszerezhetők a hasznos tárgyak. Minden attól függ, hogy milyen csapatokat állítasz össze. Remek! Azt fontolgatom, hogy támogatom a játékot, és várom a jövőbeli frissítéseket
Lalal
Ne toltsetek le 3 percenkenk kidob
elég rendben van
Jó játék
Csodálatos játék
a játék szórakoztató, sok hirdetést tartalmaz, de egyszerűen szórakoztató
az egyik alapvető játékelem a rabszolgaság.
elég jó, DE minél többet haladsz, erősebb fegyvereket kell szerezned
Szuper játék 👍